Ännu en sexblogg?

sexforstoringsglasI media och i många bloggar förs en ganska ytlig diskurs kring sex. Min intention med denna blogg är att skapa nya grepp och infallsvinklar i hur vi pratar om allt som berör vår existens. Jag hoppas kunna lyfta komplexiteten i frågor på den nivå som de förtjänar att beröras. Särskilt fokus kommer att vara på intima ämnen som sex, relationer, makt, ångest, genus och hälsa mm. Jag försöker koppla min personliga kärna till den värld och det samhälle vi lever i.

Jag kommer att blogga om mycket mer än bara sex, men det kommer att finnas en tyngdpunkt på det i den här bloggen. Som student på masterprogrammet i sexologi kommer bloggandet bland annat att vara ett sätt att reflektera och problematisera kring de kunskaper jag tar till mig där när jag sätter de i relation till mina tidigare erfarenheter.

Jag hoppas att du får behållning av läsningen och önskar dig varmt välkommen till bloggen Sex och Samhälle!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s